Om tjenesten

Ansøg senest: 28.06.2024

Hvor: Københavnsområdet

Ansøg nu!

Medarbejder til graveopgaver og reetablering

Trives du med grave- og reetableringsopgaver og har du et ansvarsfuldt sind? Har du samtidig evnen til at arbejde selvstændigt og en naturlig lyst samt evne til at tackle opgaver på egen hånd? Så er du den helt rette til vores El-Net afdeling hos Bravida!

Dit arbejde gør en forskel

Du hjælper vores kunder med at grave og reetablere, og bidrager til at de får deres dagligdag tilbage hurtigst muligt, hvilket både er en vigtig og værdsat opgave. Du er tilknyttet hovedkontoret i Brøndby, men vil tilbringe din arbejdsdag ude på vores projekter i Nordsjælland, hvor arbejdstiden er på 37 timer om ugen. Arbejdstiden kan variere fra kl. 06.00 til kl. 17.00 og vil blive aftalt nærmere med din projektleder.

Vi forventer, at du med tiden kan arbejde selvstændigt og udføre opgaver på egen hånd. Primært vil dine opgaver bestå af mindre grave- og reetableringsopgaver i forbindelse med Stikaftalen for Nexel. Dog kan det også forekomme, at du bliver tildelt andre typer af opgaver, da vi i El-Net afdelingen altid er klar til at hjælpe hinanden.

Om dig
Vi forestiller os at du:

  • Kan køre med gravemaskine og reetablere alle typer af grå belægning
  • Har kørekort og trailerkort. Minimum type BE
  • Er indstillet på at tage kurserne: Vejen som arbejdsplads, L-AUS kursus og førstehjælp
  • Kan læse ledningsoplysninger og benytte en iPad/telefon til registrering
  • Du kan eventuelt udlægge asfalt i mindre huller, men det er ikke et krav.


Vi tilbyder vores kommende kollega:
Et udfordrende og udviklende job i en spændende virksomhed med ambitiøse mål. I Bravida har vi gode og stabile løn- og arbejdsforhold, herunder mulighed for pensionsordning og helbredssikring. Der er ordnede forhold med nyere biler og maskiner til udførslen af det daglige arbejde. Du får et afvekslende job i samarbejde med gode og dygtige kolleger og en uformel omgangstone.


Interesseret?

Den forventede tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på de rette kandidater.

Ansøgningerne vil blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Kenny Agerskov på mobil 2525 2566 eller e-mail kenny.agerskov@bravida.dk. Alternativt kan formand René Elmkvist Milner kontaktes på mobil 2525 2099 eller e-mail rene.e.milner@bravida.dk

Upload din ansøgning og cv på Bravidas hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Bravida har fokus på inklusion for personer med usynlige handicap og er en del af Solsikkeprogrammet.
  

[755]

Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge. En god bygning gør forskellen. Det er grundtanken bag Bravida. Vi er Nordens førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation, og vi hjælper vores kunder med at skabe velfungerende og mere bæredygtige bygninger. Det er Bravidas langsigtede mål at være klimaneutral i hele værdikæden i 2045. Vi er 13.000 medarbejdere, heraf 3.000 i Danmark, i over 180 byer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Bravidas aktie er noteret på Nasdaq Stockholm. www.bravida.dk
Ansøg nu!