Det kan du arbejde med

Hos Bravida kan man komme med flere forskellige baggrunde, såsom faglært, ingeniør, specialist, leder – eller helt ny i vores branche. Sammen har vi mulighed for at klare store og spændende opgaver.

Erfaren faglært

Hos Bravida er vi professionelle, der gør arbejdet ordentligt. Vi er et team, der holder hvad vi lover, værdsætter kvalitet og arbejder for at overgå kundens forventninger.

 

Vi er stolte af vores faglige kompetencer, og vi giver vores medarbejdere mulighed for at opnå flotte resultater i et støttende og velorganiseret arbejdsmiljø.

 

Sammen arbejder vi for, at kunderne vælger os. Hver gang. Her kan du arbejde som montør eller tekniker inden for et af vores områder som el, VVS, ventilation, køling, brand og sikring, sprinklere, bygningsautomatik osv. Lyder det som noget for dig?

En montör hos Bravida gör svetsarbeten

Ingeniør eller specialist

Søger du altid at blive lidt bedre? Kan du lide at holde dig opdateret om den seneste udvikling i din branche? Så kan Bravida være den rette arbejdsgiver for dig.

 

For at fastholde vores position som en af ​​de førende aktører i branchen, er vi i Bravida nødt til at arbejde smart. Vores stærke drivkraft efter konstant at blive bedre gennemsyrer vores arbejde – hver dag. Som ingeniør eller specialist hos os får du frihed under ansvar til at overgå kundernes forventninger gennem din viden, motivation og interesse.

 

Her kan du arbejde i vores afdelinger indenfor installation eller service som projektassistent, projektleder, projektchef, projektingeniør, serviceleder, beregner eller teknisk tegner m.m.

 

På divisions- og koncernniveau kan du arbejde med blandt andet indkøb, IT, HR, økonomi, jura, kommunikation og forretningsudvikling. Her er din chance for at blive eksperten, der former fremtiden.

En tekniker inom säkerhet hos Bravida

Ledere

Bravida vil være den bedste arbejdsgiver i branchen. Derfor har vi brug for dig, der kan lide at lede mennesker, bygge højt præsterende teams og drive konstante forbedringer. Hos os kan du arbejde som leder både inden for vores kerneforretning og inden for vores stabsfunktioner. Find din rolle og vær med til at forme fremtiden.  

 

Læs mere om lederskab i Bravida

Vi arbejder inden for mange områder, her er nogle:

Bilopladning - Vi sørger for, at du har et anlæg, som du kan tilpasse over tid.

Bravida Greenhub - Vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at reducere klimaaftrykket.

Energioptimering - Komplet styr på energiforbruget i dine ejendomme.

Teknisk Facility Management - En komplet løsning til alt, hvad der har med arbejdspladsen og ejendommen at gøre.

 

Læs om alle vores ydelser her