Ventilationsmontør - Henrik Esbjørn

Henrik Esbjørn
Ventilationsmontør VE anlæg Øst
Hos Bravida siden 2003

_Henrik Esbjørn pixel.png


Jeg kan faktisk bare godt lide at bygge ventilation og i særdeleshed at lave teknikrum, fordi det er ret udfordrende, da der generelt er mindre plads, og fordi der skal måles mere på det. Jeg kan godt lide, at jeg skal tænke lidt over løsningerne, og at der er noget hjernearbejde.

Henrik blev færdig som klejnsmed i 1986 og kom til Bravida igennem opkøb af Semco i 2003. Her laver han alt, hvad der hedder montage og ventilation. Han er også formand og står derfor også for kontakt med de andre faggrupper, materialebestilling og for koordinerende møder på byggepladser. Han synes, det er trygt at arbejde i en stor organisation, da der altid er styr på daglige fornødenheder som tøj, sikkerhed og tilgængelighed:


I en stor virksomhed ved man bare, at der er de ting, man har brug for som for eksempel arbejdstøj, lifte og stilladser, og så kender jeg arbejdsmetoderne og firmaets politikker. Her er et godt sammenhold, jeg bliver behandlet godt og kender mine overordnede, og det er sådan nogle ting, der er vigtige for mig i mit arbejdsliv.