Kontaktinformation

adresse

Lokesvej 8
3400 Hillerød

E-mail

hillerod@bravida.dk

Telefon

+45 4824 3200

Hillerød

VVS firma Hillerød, Elektriker Hillerød & Ventilationsfirma i Hillerød

Uanset om du har behov for at få hjælp til en større eller mindre opgave indenfor VVS, ventilation eller El arbejde i Hillerød eller omegn, står vi hos Bravida klar til at løfte opgaven for dig og til at sikre dig et godt og langtidsholdbart resultat – uanset om du har behov for hjælp som privatperson eller på vegne af en forening, virksomhed eller institution.

Kvalitet og service i højsædet

Hos Bravida lægger vi altid stor vægt på at sikre, at du opnår det absolut bedste resultat i forbindelse med, at vi tager hånd om arbejdet for dig. Med mange års erfaring samt et stort fokus på anvendelse af solide og gedigne kvalitetsmaterialer kan du hos os altid være stensikker på at få et godt resultat. Foruden at vægte kvalitet og omhyggelighed højt lægger vi samtidig stor vægt på at kunne yde kompetent og kyndig rådgivning – både ved store såvel som små projekter.

Få uforpligtende tilbud

Såfremt du står overfor at skulle have løst en opgave indenfor ventilation, EL eller VVS, står vi hos Bravida klar til at give dig en hjælpende hånd med at løse opgaven. Vi skræddersyr gerne et gratis og uforpligtende tilbud, som efterkommer lige netop dine behov. Kontakt os pr. telefon 48243200 eller mail og få en dialog om hvordan vi kan hjælpe netop dig

Afdelingschef

Kontaktpersoner

Christoffer Juhl Hansen Afdelingschef

El

Kontaktpersoner

Henrik Nikolajsen Serviceleder - EL
Frederik Larsen Serviceleder - EL Pharma
Theis Wybrandt Serviceleder – EL
Boban Usturojevic Serviceleder - El Pharma

VVS

Kontaktpersoner

Christoffer Juhl Hansen Afdelingschef