Kontaktinformation

Besøgsadresse

Jernet 4F
6000 Kolding

Telefon

+45 7630 1992

Ventilation

Kontaktpersoner

Dorthe Hougaard Afdelingschef
Claus Johannessen Serviceleder - Ventilation

VVS

Kontaktpersoner

Keld Jørgensen Afdelingschef
Lars Dahl Neumann Afdelingsleder - VVS service
Kristian Karlsen Afdelingsleder - VVS anlæg

El

Kontaktpersoner

Peter Renner Nehrkorn Afdelingschef

Bygningsautomatik

Kontaktpersoner

Rasmus Hartvig Schlosser Afdelingsleder
Michael Korsbæk Servicechef - Bygningsautomatik

VVS firma Kolding, Elektriker Kolding & Ventilation Kolding

Står du overfor at skulle have løst en opgave indenfor el, ventilation eller VVS i Kolding og omegn, står vi hos Bravida parat til at varetage opgaven for dig. Bravida er en kvalitetsbevidst virksomhed med mange års erfaring indenfor VVS, el og ventilation i Kolding – og vi står parat til at varetage alle typer af opgaver indenfor ventilation, VVS og el-faget både for privatpersoner, boligforeninger, virksomheder samt institutioner i området omkring Fredericia.

Kyndig og professionel rådgivning

I forbindelse med de fleste typer af opgaver indenfor ventilation, el og VVS-arbejde kan det være en god idé at sørge for at rådføre sig med en erfaren fagmand, som kan bistå med kompetent rådgivning, som sikrer det bedste resultat. Hos Bravida kombinerer vi den store virksomheds ressourcer med den lokale tilstedeværelse og nærhed, hvilket samlet set er med til at sikre dig en god og professionel oplevelse – hver gang.

Ventilation, VVS og el i Kolding – kontakt os og hør nærmere

Står du overfor at skulle have løst en opgave indenfor el, VVS eller ventilation i Kolding eller omegn, er du mere end velkommen til at ringe os på +45 7630 1992 til en uforpligtende dialog om mulighederne.