Kontaktinformation

adresse

Mirabellevej 6-8
8930 Randers NØ

Telefon

+45 8642 7911

Randers

VVS firma Randers, Elektriker Randers & Ventilationsfirma i Randers

Står du og har behov for at få en hjælpende hånd med en større eller mindre opgave indenfor VVS, el eller ventilation i Randers eller omegn, kan vi hos Bravida hjælpe med at tage hånd om opgaven for dig. Vi besidder stor erfaring i at udføre mange forskelligartede opgaver indenfor VVS-, el-, og ventilationsarbejde både for private, virksomheder og institutioner i Randers og omegn – og vi står naturligvis også parat til at løfte lige netop den opgave, der måtte stå for døren for netop dig.

Kyndig rådgivning i forbindelse med dit projekt

Uanset om du står overfor at skulle have varetaget en større eller mindre opgave indenfor el, ventilation eller VVS-arbejde i Randers, står vi hos Bravida altid parat til at yde kompetent og professionel rådgivning, således du er sikret det absolut bedste resultat. Med mange års erfaring i faget samt fokus på omhyggelighed, kvalitet og højt serviceniveau er vi derfor det trygge valg for dig, som søger hjælp til ventilation, el eller VVS i Randers.

Få gratis og uforpligtende tilbud

Uanset omfanget af dit projekt står vi hos Bravida altid parat til at skræddersy et tilbud på din opgave. Kontakt os pr. telefon eller mail og få en uforpligtende dialog om hvordan vi kan hjælpe dig med dit kommende projekt.

Distriktschef

Kontaktpersoner

Anders Tang Distriktschef

VVS

Kontaktpersoner

Claus Juncher Afdelingsleder

El

Kontaktpersoner

Anders Tang Fagchef - El
Henrik Jakobsen Afdelingsleder - Service-EL
Benny Toft Projektleder - El industriservice
Lars Greve Projektleder - Tavler