Bravida-lærlinge udvalgt til nyt talentprogram hos TEKNIQ Arbejdsgiverne og Dansk El-Forbund

Tekniq og Dansk El-Forbund har lanceret et nyt talentprogram for elektrikerlærlinge, hvor der er fokus på teknologi i elbranchen. Deltagelsen skal give ny faglig inspiration og indblik i de mange teknologiske muligheder og fagområder, som en elektrikeruddannelse åbner for.

Nyhed

En af Bravidas deltagere Oliver Pihl siger: ”Jeg er virkelig glad for at have fået denne mulighed, der bragte os til Eindhoven og en tur forbi både Philips Museum, PSV Stadium og Signifys hovedkvarter. Alt i alt har denne tur været en kæmpe en på opleveren, utroligt lærerig. Det har også været fantastisk at møde så mange andre engagerede lærlinge.”

Der er 3 forskellige faglige uddannelsesforløb: ”Design og styring af lys”, ”Intelligente bygningsinstallationer” samt ”Automatiske anlæg”. Alle forløbene indeholder en udlandsrejse, og der deltager op til 10 lærlinge på hvert forløb. For at komme med i talentprogrammet skal lærlingene indstilles af virksomhederne, hvorefter nogle uvildige udvælger hvilke lærlinge, der skal deltage.

Bravida har været flot repræsenteret - på første forløb om design og styring af lys deltog - udover Oliver Kjær Pihl - også Oliver Bøgh Schønbeck, mens Malthe Naundrup, Emil Philipsen og Jonathan Ravnholt Ovesen deltog på forløbet om intelligente bygningsinstallationer.

imaged12vp.png