Joakim nominerede Bravida til Årets Læreplads 2023

Landet over har elever fra landets erhvervsskoler kunne indstille deres elev- og lærepladser til prisen – heriblandt elever fra U/(NORD’s erhvervsskoler.

Nyhed

Elektrikerlærling Joakim Velin fra Hillerød havde indstillet Bravida som Årets læreplads 2023, og i indstillingen lød det bl.a.:

”Som lærling har man en plan, når man starter, men hvis man ikke passer ind, hvor man er, finder Bravida en anden plads, hvor samarbejdet passer bedre. Hvis man er for god til, hvad man laver, flytter de dig til noget, hvor man bliver udfordret, og hvis man som lærling er for udfordret, giver de dig noget lettere at lave. Bravida har en lærlingeansvarlig Pernille, som arbejder ud fra, at, forventningerne til lærlingen bliver afstemt, så de ikke bliver skræmt væk eller keder sig. Bravida uddanner ikke elektrikere, de uddanner Bravida-ansatte.”

Lærlingekoordinator Pernille Bisgaard Rasmussen siger:

”Der var 50 forskellige typer virksomheder med i opløbet om U/NORD's indstilling til den nationale kåring, og her blev de ti bedste nomineringer læst højt i salen, herunder også vores. Jeg er stolt af at være nomineret, og at vi har været med til at gøre en forskel for Joakim. Dét er det hele værd.”

mceclip2.jpg