Bravida i Viborg: Her er social ansvarlighed alfa og omega

Vi har været på besøg hos afdelingen i Viborg, hvor vi møder afdelingschefen hos Viborg EL, Lars Lynderup Hansen – her mærker man hurtigt, at social ansvarlighed står hans hjerte nær, og bl.a. lærlingeområdet er vigtigt for ham og afdelingen.

Nyhed

Ifølge Lars skaber mange forskellige typer af medarbejdere et dynamisk arbejdsmiljø, samtidig med at han synes, at de har en forpligtelse som virksomhed. Generelt favner de bredt, og her er der rum til at være lige præcis dén, man er:

”Vi arbejder bevidst med kulturen. Vi kan ikke have en tone, der er for hård, og vi håndhæver, hvis folk taler hårdt til hinanden – der skal være plads til alle, også dem der måske ikke lige går ind i andre med træskoene på. Gensidig respekt er nøgleordet, og hvis man ikke kan indordne sig det, så skal man ikke være her.” 
 
Lars siger videre: ”Hvis der er udfordringer hos nogle af medarbejderne, så tager vi en dialog om det. Selvom nogle ting selvfølgelig kan være svære at snakke om, er det min rolle som leder og mit ansvar som kollega.” 

imagexqka.png
Også privat engagerer han sig socialt, hvor han for eksempel er medlem af et erhvervsmentornetværk - her har han bl.a. fulgt og støttet én samt hjulpet vedkommende med at komme i job. For Lars er succes nemlig, når andre lykkes med ting, de ikke troede, de kunne.