Flyttet 500 meter: Bravida Infrastruktur er vokset ud af lokalerne

Infrastruktur har vokseværk, så for at få plads til alle vores dygtige medarbejdere er afdelingen rykket fra Park Allé i Brøndby og 500 meter ned af vejen til nye, større lokaler.

Nyhed

Regionsdirektør for Infrastruktur, Ole Høgh, fortæller om årsagen til flytningen: ”Hele Bravida er vækstet, og der var ikke længere plads nok på hovedkontoret. Infrastruktur har fået mange nye opgaver – primært inden for den grønne omstilling og elektrificering af samfundet - og dermed også oplevet en stor tilgang af nye medarbejdere. Derfor er vi glade for, at vi nu kan give lokalerne på Park Allé videre til andre afdelinger, som også vokser. Nu har vi pladsen til at udvide forretningen, og fremtiden byder særligt på at lave stadig flere løsninger til et elnet, der skal udbygges og opdateres.”

For at fejre flytningen blev kunder og samarbejdspartnere inviteret til åbent hus med både salt og sødt fra foodtrucks, drikkevarer og musik. I omegnen af 170 dukkede op for at fejre dagen, tale med os og få en fremvisning på den nye adresse.
image1i0mw.png

mceclip1.jpg