Med Bravida-blod i årene - Generationer udlært i Bravida

Her er en helt særlig historie, der strækker sig over tre generationer - Kristian, Stig, John og Svend Åge er navnene på dén del af familien Karlsson, der enten har eller har haft deres daglige gang hos Bravida.

Nyhed

Det hele startede med Svend Åge Karlsson, den første generation, der begyndte som montør i 1950’erne hos det tidligere Ludvigsen & Hermann, der senere blev til Bravida.

Svend Åge fik to sønner – Stig og John, der begge blev udlært hos Bravida som VVS-montører. Stig har været ansat i vores Brøndby-afdeling i imponerende 52 år, mens John arbejder samme sted og har været hos Bravida i over 40 år. Dog var John for en kort periode ansat hos en anden virksomhed.

Den yngste i familien er Kristian Karlsson, som er Stigs søn. Kristian blev udlært som VVS-montør hos Bravida i 2010, men var væk nogle år, før han vendte ”hjem” til vores KBH-kontor i 2020. I 2021 blev han serviceleder, og i dag arbejder han som Technical manager.

De tre har arbejdet sammen i løbet af Kristians læretid. I dag er det sjældent, at Kristian og ”den ældre generation” arbejder sammen, men der har været tilfælde, hvor far har været udlånt til søn.

Og for at det ikke skal være nok, kan nævnes at Kristians fætter, Brian Nielsen, faktisk også er udlært hos Bravida, under Svend Åge!