Bravida deltager på Maskinmestrenes Erhvervskonference - Ajour 2017

Installations- og servicevirksomheden Bravida Danmark A/S er med som udstiller, når Maskinmestrenes Erhvervskonference Ajour løber af stablen den 23.-24. november i Odense Congress Center.

Pressemeddelelse

Det er 17. år i træk, at Ajour bliver afholdt - i år med fokus på Management & Technology. På messen samles deltagere og gæster fra en lang række brancher og fag for at se på de nyeste løsninger og teknologiske fremskridt og for at netværke.

Som en af landets største installations- og servicevirksomheder, har Bravida en bred kontaktflade til virksomheder, boligforeninger, industri og leverandører, hvoraf mange er repræsenteret af maskinmestre, som deltager på Ajour 2017. Bravida har i år valgt at deltage på Ajour for at komme endnu tættere på denne vigtige målgruppe, og for at fortælle om den brede vifte af løsninger, som virksomheden kan tilbyde.

”Vi glæder os utroligt meget til at møde både gæster og andre udstillere på Ajour 2017. Vores mål er at komme i dialog med så mange gæster som muligt for at høre om deres ønsker og behov indenfor service og energioptimering af tekniske løsninger. Vi kommer med en meget bred erfaring på området – og medbringer også interessante cases, som forhåbentligt kan give god inspiration og lyst til videre samarbejde,” fortæller Lars Boelt, som er fagchef indenfor ventilation i Bravidas afdeling i Aalborg og selv uddannet maskinmester.

Ajour 2017 er åben fra torsdag d. 23. november kl. 08.30 - 18.30 til fredag d. 24. november kl. 08.00 - 14.30. Bravida har stand nr. 4501. Adressen er: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ