Bravida overtager installationsaktiviteterne i Sensa A/S

Bravida overtager installationsaktiviteterne i Sensa A/S, og de to virksomheder indgår samtidig en strategisk partnerskabsaftale om fremtidigt samarbejde indenfor bl.a. Internet-of-Things (IoT) teknologi.

Pressemeddelelse

Bravida Danmark A/S indgår en strategisk samarbejdsaftale med teknologivirksomheden Sensa A/S og overtager i den forbindelse installationsaktiviteterne i Sensa A/S. Aktiviteterne omfatter driftsaktiver og 8 medarbejdere, svarende til en omsætning på omkring 9 MDKK. Medarbejderne er primært teknikere med specialkompetencer indenfor KNX og Internet-of-Things (IoT), og de bliver tilknyttet Bravidas Region Øst i Brøndby. Overtagelsen sker pr. 27. november 2017.

Sensa A/S har ønsket at afhænde installationsaktiviteterne til en passende virksomhed, da aktiviteterne ikke vil være en del af Sensa A/S’ fremtidige kerneydelser.

Sensa A/S er en teknologivirksomhed grundlagt i Island i 2002 og datterselskab til det islandske teleselskab Siminn ehf. Sensa A/S beskæftiger sig blandt andet med KNX og IoT, som i den grad er fremtiden indenfor installationsbranchen. Virksomhedens øvrige kompetencer omfatter en bred vifte af specialiserede, digitale løsninger herunder: netværk, datacenter, collaboration, sikkerhed og hosting.

Som en del af overtagelsen etablerer de to virksomheder en samarbejdsaftale, der skal sikre en fremtidig god udnyttelse af de respektive kompetencer.

“For Bravida er overtagelsen af installationsaktiviteterne i Sensa A/S et skridt op af den teknologiske kompetencestige. De medarbejdere, der nu bliver en del af Bravida har specialistkompetencer indenfor KNX og IoT. Det er teknologier, som vi arbejder mere og mere med i installationsbranchen, efterhånden som installationerne bliver mere intelligente og komplicerede. Jeg er rigtigt glad for, at vi nu kan tage dette skridt og tilbyde vores kunder spidskompetencer på dette område. Samtidig ser jeg frem til samarbejdet med Sensa,” siger direktør i Region Øst Søren Frahm.

CEO Thomas Skovby fra Sensa A/S tilføjer:
“For Sensa har det været vigtigt, at vi fremadrettet har den rette samarbejdspartner med den fornødne størrelse og de rette kompetencer, så vi i fællesskab kan tilbyde vores kunder fremtidens løsninger indenfor netværk og IoT. Vi får med aftalen styrket vores fokus på netværk og IoT-løsninger, samtidigt får vi en stærk landsdækkende partner, der kan hjælpe Sensa med at nå bredere ud end vi kan i dag. I fremtiden vil vi se, at el-installationer vil smelte sammen i datanetværket, og vi vil sammen være i stand til at levere turn-key løsninger til vores fælles kunder.”

Bravidas overtagelse af installationsaktiviteterne i Sensa A/S træder i kraft pr. 27. november 2017.

Bravida Danmark overtager installationsaktiviteterne i Sensa A/S, og de to virksomheder indgår samtidig et strategisk samarbejde omkring bl.a. Internet-of-Things. På billedet ses CEO i Sensa A/S Thomas Skovby (tv) og regionsdirektør i Bravidas Region Øst, Søren Frahm.