Ny administrerende direktør i Bravida Danmark A/S

Pressemeddelelse

Bravidas koncernledelse har udnævnt Johnny Hey til ny administrerende direktør i Bravida Danmark A/S og medlem af Bravidas koncernledelse. Johnny Hey afløser Bravida Danmarks administrerende direktør gennem 10 år Bent Andersen, som pt. er sygemeldt på grund af alvorlig sygdom.

Johnny Hey, som er 50 år, kommer fra en stilling som regionsdirektør i Bravidas Region Nord, med regionskontor i Aarhus. Her har han siden 2007 opbygget en stærk organisation, der har etableret sig som en toneangivende installations- og servicevirksomhed i regionen. De seneste år har Bravidas Region Nord således været involveret i en række projekter som Det Nye Universitetshospital i Aarhus, DOKK1 på Aarhus havn samt en række andre store installations- og serviceopgaver. Senest har Region Nord vundet en stor del af installationsopgaverne på Det Nye Hospital i Vest DNV-Gødstrup.

Johnny Hey er oprindelig uddannet reserveofficer af hæren med efterfølgende udstationeringer for FN på Cypern og i Irak. Han har videreuddannet sig på Handelshøjskolen i Århus, hvor han har taget en HD i Organisation og Afsætningsøkonomi, og sidenhen en E-MBA i forandringsledelse. Senest har han gennemført et Executive Management Programme på INSEAD Business School i Paris.

”Bravida Danmark har været igennem en stærk udvikling de seneste år, og er godt positioneret til de kommende år takket være dygtige medarbejdere, en solid ordrebeholdning og en stor kundebase. Jeg er overbevist om, at Johnny vil forsætte den positive udvikling af Bravida Danmark, og jeg ser frem til at samarbejde med ham i Bravidas koncernledelse, ” siger koncernchef i Bravida koncernen Mattias Johansson og fortsætter:

”I den periode Bent har stået i spidsen for Bravida Danmark, har han været en nøgleperson i udviklingen af virksomheden. Under hans stærke lederskab er Bravida Danmark blevet en af de førende og mest profitable aktører på det danske installations- og servicemarked. Han har også været en vigtig støtte for mig og for Bravidas udvikling i de Nordiske lande,” siger Mattias Johansson.

Om udnævnelsen til administrerende direktør i Bravida Danmark siger Johnny Hey:

”Igennem de snart 10 år jeg har været en del af Bravida Danmarks ledelse, via min stilling som regionsdirektør i Region Nord, har jeg opbygget et indgående kendskab til forretningen. Samtidig har jeg opbygget et stort netværk både internt i Bravida og eksternt blandt kunder og samarbejdspartnere. Nu glæder jeg mig til at komme i gang i min nye rolle, og til at bidrage til den fortsatte udvikling af Bravida Danmark.”

Johnny Hey tiltræder stillingen som administrerende direktør med umiddelbar virkning.