Bravida køber Electric Viborg A/S

Bravida Danmark A/S køber en af Viborgs største el-installationsvirksomheder, Electric Viborg. Med købet konsoliderer Bravida sig i Viborg-området, som i øjeblikket oplever stor vækst. 

Pressemeddelelse

Bravida er allerede involveret i en række store projekter i og omkring Viborg. Med købet af Electric Viborg overtager Bravida en veldrevet og kompetent virksomhed, som har hovedvægten lagt på serviceopgaver inden for elinstallation, tyveri- og brandalarmering. Electric Viborg havde i 2016 en omsætning på ca. 20 mio. kr. og har i igennem 2017 haft en rigtig god udvikling. Virksomheden beskæftiger i dag omkring 30 medarbejdere. Bag salget af Electric Viborg står de tre tidligere ejere Bent Svane, datteren Helle Svane samt afdelingsleder Lars Hansen.

Regionsdirektør i Bravidas Region Nord, Klaus Villefrance siger om købet af Electric Viborg:

”Jeg er meget glad for, at vi nu kan byde Electric Viborgs medarbejdere velkommen i Bravida. Virksomheden har et rigtigt godt ry i Viborg, dygtige medarbejdere og et godt kundegrundlag. Dermed passer Electric Viborg rigtigt godt til Bravida, og jeg er sikker på, at vi får gensidig gavn af hinanden. Viborg-området er i kraftig vækst, vi er i fuld gang med diverse store projekter hos en række kunder, og det er vores store ønske, efterfølgende at fortsætte med den tekniske service hos disse kunder.  Bravidas fordel er, at vi kan tilbyde service indenfor stort set alle teknikområder og med Electric Viborgs dygtige medarbejdere om bord, er jeg sikker på, at vi bliver en endnu mere attraktiv servicepartner i området”.

Bent Svane, som siden 1979 er 2. generation i Electric Viborg og tidligere medejer, siger:

 ”Oprindeligt var tanken med Electric Viborg, at Lars og Helle i et planlagt generationsskifte i fællesskab skulle drive virksomheden videre. Men hensynet til familien og en i forvejen travl hverdag gjorde dog, at planerne måtte ændres til et salg af Electric Viborg. På den baggrund søgte vi en virksomhed, som vi trygt kunne overdrage vores medarbejdere og kunder til. Her faldt valget på Bravida, som vi allerede i den indledende dialog fik stor tillid til”.

Lars Hansen fortsætter som afdelingsleder med ansvar for alle aktiviteter i afdelingen hjulpet af Bent Svane, der på nedsat tid fortsætter i yderligere to år. Helle Svane går på barsel i starten af 2018.

”Electric Viborgs udvikling har igennem de seneste år været meget positiv, og Bravida har store forventninger til, at denne udvikling fortsætter, idet holdet af dygtige medarbejdere og ledelse blot skal fortsætte med deres gode indsats,” siger Klaus Villefrance.

På billedet ses fra venstre; Helle Svane, Lars Hansen og Bent Svane fra Electric Viborg samt regionsdirektør Klaus Villefrance og administrerende direktør Johnny Hey fra Bravida Danmark A/S.