Bravida styrker tilstedeværelsen i trekantområdet - køber Alpedalens VVS A/S

Bravida Danmark A/S har indgået aftale med Hoffmann A/S om køb af installationsvirksomheden Alpedalens VVS i Fredericia. Alpedalens VVS beskæftiger ca. 35 medarbejdere.

Pressemeddelelse

Alpedalens VVS A/S blev grundlagt 1961 og blev i 2016 et selskab i entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S. Alpedalens VVS udfører service og traditionelle VVS-installationer til både fjernvarme- og varmeinstallation, varmepumper samt industri og erhverv. Alpedalens VVS havde i 2018 en omsætning på 40 MDKK.

”Jeg er meget glad for, at vi nu kan byde medarbejderne i Alpedalens VVS velkommen til Bravida. Alpdalens VVS er et velrenommeret firma, som passer godt ind i vores forretning. Vi har i længere tid arbejdet strategisk på at vækste i trekantområdet, og i starten af 2020 etablerer vi i den forbindelse et tværfagligt teknikhus i Kolding. Det falder helt naturligt, at Alpedalens VVS bliver en del af vores eksisterende VVS forretning og er med til at styrke kompetencerne i det nye teknikhus i Kolding. Vi har i mange år arbejdet sammen med Hoffmann, og begge parter ser overtagelsen af Alpedalens VVS som en styrkelse og forlængelse af vores gode samarbejde. ” siger Jørn Tønnes, regionsdirektør i Bravidas Region Syd.

”Bravida er på forhånd repræsenteret i trekantområdet, og jeg er overbevist om, at købet vil blive en fordel for de nuværende kunder i Alpedalens VVS, der får adgang til Bravidas brede palet af kompetencer og services. Vi har gennem et mangeårigt samarbejde med Bravida løst flere projekter sammen. Vi er begge succesfulde firmaer på landsplan, og jeg mener, at vi på god vis vil kunne videreføre det gode samarbejde. ” siger John Mathson Hansen, som er Regionsdirektør i Hoffmann Teknik.

Bravida Danmark overtager Alpedalens VVS pr. 1. december 2019. Samtlige 35 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med afdelingschef Keld Jørgensen fra Bravida som daglig leder. Integration af virksomheden over i Bravida sker i starten af 2020, hvilket i praksis betyder, at virksomheden fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn frem til integrationen.