Faglig Fodbold skal skabe interesse for karrierevej

Hvad skal jeg være? Det er et af livets helt store spørgsmål, når unge mennesker nærmer sig slutningen på folkeskolen og skal tage det næste skridt. Skal jeg på gymnasiet eller måske en anden vej? Eller skal jeg kombinere gymnasiet med en teknisk uddannelse? Sammen med AGF slår Bravida nu et slag for den tekniske og håndværksmæssige vej, når Bravida inviterer 500 skolelever til et informations-arrangement inden AGF møder Brøndby IF i Ceres Park søndag den 24. november kl. 18.

Pressemeddelelse

Inden kampen er eleverne inviteret til Faglig Fodbold, et særligt arrangement i Team Danmark hallen, hvor medarbejdere og lærlinge fra Bravida vil fortælle eleverne om mulighederne inden for teknik- og installationsbranchen.

- Vi vil gerne nå ud til de unge mennesker som er på vej til at søge en uddannelsesvej og en profession. I den forbindelse vil vi gerne gøre opmærksom på, hvad vi tilbyder af muligheder. Og vores erfaring er, at når vi kombinerer det med fodbold, så kan vi skabe en større interesse hos de unge. Vi har tidligere arrangeret Faglig Fodbold med AGF, og det har været en stor succes med stor interesse fra både de unge og forældre. Så vi ser frem til at gøre det endnu en gang, siger Klaus Villefrance, der er regionsdirektør for Midt- og Nordjylland i Bravida.

Udover unge elever på vej ud af folkeskolen, så har Bravida også inviteret studerende fra tekniske uddannelser, som for eksempel maskinmester, installatører og ingeniører. De studerende vil også få mulighed for at høre nærmere om en karriere i Bravida, mens de yngre gæster får mere information om uddannelsesmuligheder.

- Tilgangen er at gøre de helt unge interesseret i vores branche - det mener vi er vigtigt. Men vi ønsker også at udfolde mulighederne for job i branchen for studerende med en videregående uddannelse. Og helt overordnet ønsker vi med arrangementet, at de får en forståelse for og et indblik i, hvor mange tekniske områder, vi rent faktisk arbejder indenfor og som kan være interessante for mange at søge ind i, tilføjer Klaus Villefrance.

Faglig Fodbold finder sted inden AGF’s kamp mod Brøndby IF i Ceres Park søndag den 24. november.