Nyt fynsk hovedsæde i Tietgenbyen

Den 4. september 2019 indvier Bravida Danmark et nyt fynsk hovedsæde i Tietgenbyen i Odense, hvor den landsdækkende leverandør af tekniske installationer har opført ca. 5.000 kvadratmeter moderne og energirigtige administrations- og værkstedsfaciliteter.

Pressemeddelelse

Efter mere end 60 år i de samme lokaliteter på Svendborgvej flytter Bravida Danmark nu virksomhedens afdeling i Odense til nye og moderne faciliteter i det attraktive erhvervsområde Tietgenbyen. Her har Bravida opført en kombineret administrations- og lager/produktionsbygning, der rummer alle fag indenfor installation og service af tekniske installationer.

Central placering

”Med de nye og moderne faciliteter får afdelingens godt 250 medarbejdere i Odense nu endnu bedre rammer for at betjene vores mange private og offentlige kunder på det travle installationsmarked på Fyn og i Sydjylland. Vi havde brug for nye og energirigtige faciliteter, som lever op til dagens krav. Nu har vi fået lyse lokaler og god komfort i hverdagen i Tietgenbyen, der som et ekspanderende erhvervsområde er en helt naturlig placering for Bravida tæt ved flere af vores store kunder og centralt ved motorvejen,” fortæller regionsdirektør Jørn Tønnes fra Bravida.

Det nye domicil omfatter administration samt lager- og værkstedfaciliteter. Der er direkte adgang mellem de to bygninger i form af en forbindelsesgang som skaber sammenhæng mellem de forskellige funktioner. Samlet har de to bygninger et areal på 4.960 kvadratmeter. Administrationsbygningen er i to plan på 2.470 kvadratmeter. Værkstedet, der bl.a. producerer el-tavler til mange af Bravidas projekter, udgør de resterende 2.490 kvadratmeter.

”De nye lokaliteter omfatter store og tidssvarende mødefaciliteter, der med vores placering i Odense er oplagte til brug for Bravida Danmarks mange andre afdelinger som centralt mødested for både mindre møder og større arrangementer,” siger Jørn Tønnes, der glæder sig til at præsentere de nye fynske rammer på C.F. Tietgens Boulevard for kunder og forretningsforbindelser ved en reception den 4. september kl. 14.00.

For yderligere information kontakt venligst:

Jørn Tønnes, Regionsdirektør, Region Syd, Mobil: +45 2525 3414

Sanne Simonsen, Kommunikationskonsulent, Mobil: +45 2525 4275