Bravida styrker tilstedeværelsen i Nordjylland

Bravida Danmark A/S har indgået aftale om at overtage VVS-firmaet Gjøl VVS A/S samt selskaberne Vesthimmerlands VVS A/S og Nielsen & Brostrøm A/S. Virksomhederne beskæftiger tilsammen 68 ansatte og havde samlet en omsætning på 89 MDKK i 2019.

Pressemeddelelse

Med lokal tilstedeværelse og kompetencer inden for service og entrepriser er opkøbet helt i tråd med Bravidas vækststrategi. Bravida satser målrettet på servicemarkedet, og opkøbet af Gjøl VVS, Vesthimmerlands VVS A/S og Nielsen & Brostrøm er et vigtigt skridt i forhold til at konsolidere sig i et attraktivt marked i Nordjylland.

Regionsdirektør i Bravidas Region Nord, Klaus Villefrance siger om købet af Gjøl VVS, Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm:

”Vi har i længere tid haft et ønske om at styrke vores tilstedeværelse på VVS-området i Nordjylland. Det er tre sunde forretninger vi overtager med nogle dygtige og kompetente medarbejdere. Vi har været lidt mere tilbageholdende med at lave opkøb pga. corona-situationen, men vi har gennem hele processen haft en god dialog med ejer Claus Vinther, hvilket har medvirket til, at jeg med stor glæde kan byde velkommen til 68 nye medarbejdere. ”

Ejer af Gjøl VVS, Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm, Claus Vinther siger:

”Det har været vigtigt for mig, at virksomheden og ikke mindst alle arbejdspladserne sikres for fremtiden, da jeg som ejer ikke har haft en naturlig arvtager til virksomheden. Valget har været svært, men da Bravida udover VVS også har stærke kompetencer på ventilation og el, så bliver Gjøl VVS’s en endnu stærkere teknik-samarbejdspartner. Dette vil blive til stor gavn for både kunder og medarbejdere. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Bravidas yderligere ekspansion i Nordjylland sammen med mine dygtige afdelingsledere og medarbejdere. ”

Bravida Danmark har d. 3. juli 2020 indgået aftale om overtagelse af Gjøl VVS, Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm. Samtlige 68 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med ejer Claus Vinther som ansvarlig for aktiviteterne. Integration af virksomhederne over i Bravida sker senere i 2020, hvilket i praksis betyder at virksomhederne indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.