Bravida Danmark vinder aftale om energirenovering for Aarhus Kommune

Bravida Danmark A/S har underskrevet kontrakt med Aarhus Kommune om en omfattende energirenovering af vejbelysningen, der skal sikre kommunen mindre CO2-udledning og flere besparelser på elregningen. 

Pressemeddelelse

21.000 LED-armaturer skal fremover belyse en stor del af vejnettet i Aarhus Kommune. Bravida skal udskifte de udtjente armaturer med nye LED-armaturer på blandt andet kritisk vejnet, såsom ringveje og indfaldsveje, samt på en del villaveje. Projektet er en del af kommunens nye belysningsstrategi, som skal skabe tryghed med den forbedrede belysning og energibesparelser i kommunen. Bravidas opgave bliver at udskifte en stor del af det eksisterende belysningsanlæg til de mange tusinde energirigtige armaturer.

- Vi er glade for, at det er Bravida, der skal udskifte de eksisterende armaturer til LED for Aarhus Kommune. Med over tredive års erfaring er det da heller ikke uvant for os at udføre store vejbelysningsprojekter, siger direktør for Region Infrastruktur, Ole Høgh.

At vi nu får mulighed for at arbejde på en mere energivenlig løsning med CO2-reduktion for vores kunde, er også helt i tråd med vores egen virksomhedsstrategi:- Vi går målrettet efter at få opgaver, der hjælper vores kunder med til at nedsætte CO2-udledningen. Derfor er vi også ekstra glade for, at vi er lykkedes med at imødekomme Aarhus Kommunes ønske om, at tilbyde armaturer der giver den bedste energibesparelse.

Arbejdet går i gang i løbet af marts og forventes afsluttet inden for to år.