Bravida køber FIBERkom ApS

Bravida Danmark A/S har indgået aftale om at overtage det Odense-baserede firma FIBERkom. Virksomheden har mere end 12 års erfaring med installation af fiberoptiske netværker og har specialviden inden for splidsning og blæsning af fiberkabler.

Pressemeddelelse

FIBERkoms hovedaktiviteter er rammeaftaler med energiselskaber som Energi Fyn i forbindelse med installation af fiberbokse og opkobling hos slutbrugeren. Virksomheden beskæftiger 8 ansatte og havde en omsætning på 6 MDKK i 2020.

- FIBERkom har formået at placere sig som en efterspurgt leverandør af fiberkabelarbejde på Fyn, og jeg ser overtagelsen som et springbræt til et område i kraftig vækst. Samtidig supplerer virksomhederne hinanden rigtigt godt. Bravida har kompetencerne til at fortsætte der, hvor FIBERkom stopper, nemlig hjemme ved slutbrugerne, hvilket jeg ser kan give aktiviteter i vores serviceforretning. Jeg er overbevist om, at FIBERkom og Bravida passer rigtigt godt sammen, og jeg glæder mig til at byde de nye kolleger velkommen,” siger Jørn Tønnes, regionsdirektør for Bravidas Region Syd.

- FIBERkom har nået en størrelse, hvor den videre udvikling og vækst bedst finder sted som del af en større virksomhed. Jeg ser rigtige mange muligheder i integrationen med Bravida, da vi får ressourcerne til at lade forretningen følge de potentialer der er i markedet.” siger Ronny Hüttmann, som ejer FIBERkom ApS.

Samtlige 8 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Ronny Hüttmann som ansvarlig for aktiviteterne. Integration af virksomheden over i Bravida sker pr. 1. februar 2021, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.