Bravida lancerer totalløsning til opladning af elbiler - Bravida Charge

I takt med elektrificeringen af Bravidas egen bilflåde lanceres nu Bravida Charge. Løsningen skal imødekomme det voksende behov for e-mobilitetsløsninger til både erhvervskunder og privatpersoner.

Pressemeddelelse

Bravida Charge er Bravidas egenudviklede totalløsning inden for opladning af elbiler, der inkluderer ladestander, installation, support, administration og afregning af strøm, styret via en app.

- Bravida Charge er et initiativ, der er helt i tråd med i Bravidas langsigtede strategi om at reducere både egne og kundernes klimaaftryk. Ved at tilbyde vores kunder en komplet løsning inden for opladning og administration gør vi det nemmere at vælge fossilfrit, siger Johnny Hey, Administrerende direktør for Bravida Danmark.

I 2025 skal minimum 30 procent af Bravidas servicebiler på koncernniveau være fossilfrie, og for at imødekomme det voksende behov for elektrisk opladning implementeres Bravida Charge gradvist på alle Bravidas kontorer. Et naturligt næste skridt er at gøre løsningen tilgængelig for Bravidas kunder.

- Vi har oplevet øget efterspørgsel efter løsninger inden for opladning af elbiler fra vores kunder og partnere, og jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde et godt værktøj, der kan hjælpe dem i overgangen til fossilfrie køretøjer. Vi ser også et stort potentiale i at fortsætte med at udvikle vores tjenester på platformen over tid, siger Lone Vad, Markedschef hos Bravida Danmark.

Lanceringen sker først i Sverige og Danmark. Bravida Charge kan downloades via App Store til Android og iOS.