Bravida vinder rammeaftale for Banedanmark på Københavns Hovedbanegård, Kystbanen og S-banen

Bravida Danmark A/S og Banedanmark har underskrevet rammeaftale om service, vedligehold, support og fejlretning af eksisterende anlæg inden for stærkstrømsområdet. Aftalen gælder anlæg på Københavns hovedbanegård, Kyst- og S-banen. 

Pressemeddelelse

De kommende år skal Bravida stå for vedligehold af Banedanmarks stærkstrømsinstallationer på Københavns Hovedbanegård, Kyst- og S-banen. Her kommer mange af Bravidas kompetencer i spil: Ventilation, køling, pumpeanlæg, brandsikringsudstyr, perron- og terrænbelysning, UPS-anlæg og nødstrømsgeneratorer, eltavler og fremmednetstik.

Den nye rammeaftale, der er i udbud for første gang, har en varighed på op til tre år. Rammeaftalesummen for hele perioden er på maksimalt 46 millioner eksklusiv moms.

”Vi er glade for, at vi er blevet valgt til opgaven, der styrker os inden for infrastruktur med de tekniske fag, ligeledes ser vi en god mulighed for at få uddannet en del lærlinge som får stort kendskab til infrastruktur. Vi har høje forventninger til samarbejdet og ser frem til at komme i gang”, siger Ole Høgh, der er regionsdirektør i Bravida Danmark region infrastruktur.

Bravida kommer til at have en projektleder, projektkoordinator, montører samt op til 4-5 lærlinge på opgaven.

Aftalen træder i kraft d. 01.12.21.