Bravida styrker tilstedeværelsen i Aalborg og Storkøbenhavn – køber el-virksomheden KT Elektric A/S

Bravida Danmark A/S har indgået aftale om køb af KT Elektric A/S. Med købet styrker Bravida tilstedeværelsen i Aalborg og Storkøbenhavn med kompetencer inden for el-service, el-entrepriser og bygningsautomatik. Virksomheden beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omsatte i 2021 for 268 MDKK.

Pressemeddelelse

Med lokal tilstedeværelse og kompetencer inden for service og entrepriser er opkøbet helt i tråd med Bravidas vækststrategi. KT Elektric A/S blev stiftet i 1976 og har dermed mange års erfaring inden for el- og automationsopgaver, herunder med kompetenceområderne service, automation, bygningsautomatik, industri, installation og nybygningsopgaver samt større el- og teknikentrepriseopgaver over hele Danmark.

Adm. direktør hos Bravida Danmark, Johnny Hey siger:

- KT Elektric A/S er kendt for at have et rigtig godt omdømme i markedet med en meget kompetent og loyal medarbejderstab. KT Elektric besidder stærke projektkompetencer med langvarige relationer til kunderne, og så har de en stærk serviceforankring i Aalborg-området, hvor Bravida er knap så toneangivende. Samtidig har de evnet at udvikle deres CTS-kompetencer og kunder betydeligt de seneste år, hvilket harmonerer rigtig meget med Bravidas store ambitioner på dette område. Jeg ser frem til, at vi i fællesskab kan opbygge en endnu stærkere forretning og skabe yderligere fordele for både kunder og medarbejdere.

Direktør og ejer af KT Elektric, Claus Larsen, siger:

- Med KT Elektrics positive udvikling og vækst på alle områder gennem den seneste årrække, har vi efter henvendelsen fra Bravida vurderet, at den bedste løsning for virksomheden og vores medarbejdere er at tage det næste skridt og se langsigtet på virksomhedens fortsatte udvikling. Vi glæder os over, at der er fundet et godt match, og jeg er overbevist om at købet både vil blive til glæde for virksomheden, medarbejderne og vores eksisterende kunder i KT, der nu tillige får adgang til Bravidas mange kompetencer og services. 

Forudsat at Konkurrence og Forbrugerstyrelsens godkendelse opnås forventes det, at integrationen af virksomheden over i Bravida Danmark A/S officielt sker den 1. september 2022, hvor efter KT Elektric A/S løbende vil blive indpasset i Bravida Danmarks samlede forretning, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre fortsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

Købet er betinget af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens godkendelse.