Bravida vinder aftale om energirenovering for Albertslund Kommune

Bravida Danmark A/S har underskrevet kontrakt med Albertslund Kommune om energirenovering af vejbelysningen, der skal hjælpe kommunen på vej mod målet om at blive en CO2-neutral energiby. Aftalen er en 4-årig kontrakt med mulighed for yderligere forlængelse i op til to år.

Pressemeddelelse

Bravida og trafikregistreringsekspert ATKI skal i samarbejde med Albertslund Kommune modernisere vejbelysning samt drifte og vedligeholde belysnings- og signalanlæg. Bravidas opgave i moderniseringen bliver at udskifte en stor del af det eksisterende belysningsanlæg til de mere energirigtige armaturer. Målet med drift og vedligeholdelsesopgaverne er at bevare anlæggene i Albertslund kommune i sikkerheds-, funktions- og udseendemæssigt god og fejlfri stand. Opgaverne inkluderer bl.a. hoved- og serviceeftersyn, daglig overvågning af indmeldte opgaver og fejl, vagtordning samt afhjælpning af fejl og mangler.

Bravida Infrastruktur har omfattende erfaring med arbejde med energirenovering og optimering af belysningsanlæg i kommuner i hele Danmark.

”Vi ser frem til endnu et godt samarbejde med Albertslund kommune. Sammen med ATKI glæder vi os til at komme i gang med at modernisere Albertslund kommunes udendørs belysningsanlæg og ikke mindst drifte og vedligeholde kommunens ca. 10.000 lyspunkter og 26 signalanlæg.” siger André Rohde, Afdelingsleder EL-NET Udelys, Bravida Danmark.

Bravida kommer til at have en projektleder, projektkoordinator, montører samt 1 lærling på opgaven.

Aftalen er trådt i kraft d. 01.06.22.