Bravida indgår 4-årig rammeaftale med Københavns Lufthavne A/S (CPH)

Bravida Danmark har indgået rammeaftale med Københavns Lufthavne A/S (CPH) om udførelse af blandt andet hovedentrepriser på deres bygninger og anlæg i Københavns Lufthavn, Kastrup og Roskilde. Rammeaftalen løber fra 1. september 2023 og fire år frem.

Pressemeddelelse

Rammeaftalen er én af i alt 3 parallelle rammeaftaler, hvor der ved konkrete byggesager vil blive indgået delaftaler baseret på rammeaftalen. Rammeaftalen gælder for Københavns Lufthavne A/S (CPH), der ejer, vedligeholder og udvikler ejendommene og anlæggene i Københavns Lufthavn, Kastrup og Roskilde. Byggesagerne tildelt under rammeaftalen varierer og kan for eksempel omfatte el, ventilation, køl og VVS. Opgaver vil som udgangspunkt blive udbudt som hovedentrepriser.

- Vi er meget glade for at været blevet valgt til rammeaftalen af Københavns Lufthavne A/S, og vi har sammensat en specialiseret fag- og projektorganisation med nøglemedarbejdere, som har kendskab til deres processer og arbejdssteder. Vi har en målsætning om at være den førende leverandør af energieffektive tjenester, og CPH er den helt rette kunde at fremvise denne målsætning for. Her vil vi bl.a. øge graden af genbrug ved at vurdere alt, som vi tager ned ift. muligheden for genbrug ifm. andre ombygningssager, siger Johnny Brandt, direktør for Bravidas Region Øst.

Rammeaftalen vil blive håndteret af Bravidas Region Øst, hvor der er dedikeret kompetente fagansvarlige fra regionen til styring af centrale fagområder på aftalen.

Rammeaftalen trådte i kraft d. 1. september 2023 og er gældende til og med d. 1. september 2027. Rammeaftalen kan forlænges tre gange af hver et års varighed.

Billede: Michael Kidmose