Schneider Electric vælger Bravida som nordisk partner inden for teknisk Facility Management

Bravida bliver nordisk partner for Schneider Electrics tekniske Facility Management. Bravida skal levere over 20 individuelle discipliner til Schneider Electrics største anlæg i Norden.

Pressemeddelelse

Den skræddersyede løsning med over 20 forskellige discipliner består blandt andet af at sikre ejendommenes driftssikkerhed og energioptimering. Bravidas leverance er omfattende og indbefatter mange forskellige former for services og vil beskæftige en stor del af teamet inden for teknisk Facility Management, men også involvere andre afdelinger hos Bravida.

- Det føles utrolig godt, at vi har mulighed for at tilbyde en så etableret og teknisk drevet virksomhed som Schneider Electric, en one-stop-shop for alle tekniske serviceleverancer i deres ejendomme. Det er en virksomhed, der rummer høj faglighed, innovation og kvalitet, hvilket stemmer overens med vores egen forretning, siger Christian Gaardboe Carlsen, Regionsdirektør FM & Energi hos Bravida Danmark.

Jens Ellevang, chef for FM Nordic Zone for Schneider Electric udtaler:

- Bravida er et perfekt match for os, fordi de har specialiseret sig i tekniske services med stort fokus på udvikling, samtidig med at de har en ydmyg og professionel tilgang til os som kunde. Jeg er overbevist om, at det bliver et langsigtet samarbejde med fordele for begge parter.

Leveringen af ​​serviceydelser til Schneider Electrics begyndte i Sverige den 1. maj 2022. Leveringen i Danmark begynder september 2023.