Bravida styrker forretningsområdet Fire & Security Odense – overtager sikringsaktiviteter i Nordisk Sikring / Preben Bremholm

Bravida Danmark A/S har indgået aftale om at overtage sikringsaktiviteter i den fynske virksomhed Nordisk Sikring. Med købet styrkes Bravidas serviceforretning med kompetencer inden for alarmservice - herunder kontrolcentral, tekniker og alarmpatruljer.  

Pressemeddelelse

Nordisk Sikring blev etableret i 1989 og leverer stort set alt inden for sikkerhed til private, erhverv og offentlige institutioner. Regionsdirektør for Region Specialer hos Bravida Danmark, Thomas Høybye Henriksen, siger: 

- Nordisk Sikring har været yderst veldrevet med fokus på højt serviceniveau og god relation til kunderne, hvilket passer rigtigt godt til Bravida. Afdelingschef for Fire & Security Vest, Morten Niemann, tilføjer: 

- Serviceaftalernes indhold og anlæggenes tekniske opbygning svarer fuldstændigt overens med vores kompetencer og nuværende serviceportefølje – vi kan således til gavn for kunden problemfrit overtage både service og evt. udbygning af nuværende anlæg. Ligeledes kan vi jf. vores andre certificeringer tilbyde rådgivning og installation indenfor AIA, ADK, TVO, samt ABA og AVA. 

Nordisk sikring blev etableret i 1989 og den tidligere ejer af Nordisk Sikring, Preben Bremholm, siger: 

- Jeg har været indehaver af Nordisk Sikring siden 1989 - og eftersom jeg nåede pensionsalderen sidste år, har jeg valgt at sælge alarmdelen af Nordisk Sikring til Bravida, hvis standard er den, jeg altid har sat som den, Nordisk Sikring skulle leve op til. Gennem alle de år, jeg har været indehaver af Nordisk Sikring, har jeg altid synes, at Bravida har været reelle over for både deres kunder og konkurrenter. 

Bravida Fire & Security har med virkning fra 1. januar 2024 overtaget sikringsaktiviteterne i Nordisk Sikring. Bravida overtager de igangværende serviceaftaler, opgaver, serviceeftersyn og alarmer.