Daniel Kirchhoff bliver ny kommunikationschef for Bravida Danmark

Det bliver en erfaren profil, der skal lede arbejdet med Kommunikation, Brand og Public Affairs hos Bravida Danmark. Således kan virksomheden i dag annoncere Daniel Kirchhoff som ny kommunikationschef. Han har mere end 10 års erfaring fra ledende kommunikationsroller i flere internationale virksomheder.

Pressemeddelelse

Bravida Danmark kan i dag annoncere Daniel Kirchhoff (41) som nye kommunikationschef. Og det er en erfaren profil, som skal styrke kommunikationsindsatsen hos Danmarks førende leverandør af tekniske totalløsninger inden for service og installation. I Bravida Danmark bliver Daniel Kirchhoff ansvarlig for Kommunikation, Brand og Public Affairs.

Daniel Kirchhoff har mere end 10 års erfaring fra ’corporate communications’, hvor han har været kommunikationschef i flyselskabet Norwegian, hotelkæden Scandic og kommunikations- og marketingchef i den danske del af servicevirksomheden ISS. Han kommer til Bravida fra en stilling som seniorrådgiver hos kommunikationsbureauet Friday.

”Jeg er meget glad for at kunne byde Daniel velkommen til Bravida Danmark, og jeg ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde. Daniel har mange års erfaring med at levere stærke kommunikationsindsatser i skandinaviske, børsnoterede selskaber. I Bravida Danmark går vi en spændende tid i møde, hvor vi skal styrke forretningen og helt generelt positionere os endnu stærkere mod vores mange interessenter. Med Daniel om bord har vi en sikker hånd til at lede denne indsats,” siger Christian Lindskov Alsø, CEO i Bravida Danmark.

”Jeg glæder mig meget til at blive en del af Bravida Danmark og hele Bravida-koncernen. Efter gode snakke med Christian om Bravida Danmarks fokus fremover, var det nemt for mig at sige ja til så spændende en mulighed. I tæt samarbejde med ledelsen og med mine nye kollegaer i resten af organisationen ser jeg meget frem til at lede kommunikationsarbejdet fremadrettet,” siger Daniel Kirchhoff.

Daniel Kirchhoff starter i Bravida den 1. juni. Han er 41 år og bor i Allerød med sin hustru og tre børn.