Elservice

Med regelmæssig service af el-installationer kan du undgå både afbrydelser og andre ubehagelige overraskelser.

Bravida gennemgår centraler, belastningsfordeling, dåser og ledningsføring samt bygningens el-standard. Fejl i el-installationer er ofte skjult, og risiciene kan ikke altid ses med det blotte øje. Gamle eller defekte el-installationer udgør ikke kun en stor brandrisiko, men kan også medføre store omkostninger i form af højt el-forbrug eller afbrydelser. En serviceaftale med Bravida hjælper dig med at afdække eventuelle fejl eller problemer og løse dem. Service behøver ikke kun at handle om, at vi tager os af din nuværende løsning, men kan også indebære udvikling og tilføjelser, som moderniserer dit el-system.

Vi gennemgår energiforbruget og foreslår besparelser. Når vi trimmer, finjusterer og får alt til at fungere, kan besparelserne blive store.

Vi hjælper med eftersyn, gennemgang og service af alle typer el-installationer. Det kan eksempelvis være gennemgang af el.installation.jpgtelekommunikation, data og fiber i din bygning, eller forslag til, hvordan du kan forbedre sikkerhedssystemet. Det kan også handle om reparationer eller eftersyn af industriinstallationer, højspændingsanlæg eller koblingsudstyr.

Bravida udfører service og vedligeholdelse af elektriske løsninger i alle former for bygninger og anlæg. Vi har elektrikere til alle opgaver – uanset om det er industri, et stort hospital, en mindre boligforening eller en børnehave.

Vores elektrikere kan hjælpe dig, uanset om du har brug for at løse et akut problem eller rådgivning om langsigtede muligheder, som eksempelvis energioptimering af dine faciliteter. Med en serviceaftale kan vi opbygge en relation, som løber over flere år, og som skaber en bæredygtig og langsigtet fremtid for dine el-installationer. Kontakt en af vores el-afdelinger, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Bravidas el-serviceafdelinger kan blandt andet hjælpe dig med serviceydelser inden for:

  • El-installationer
  • Telekommunikation, data og fiber
  • Højspænding
  • Koblingsudstyr/nødstøm
  • Termografering
  • Alarm- og sikkerhedssystemer
  • Industriinstallationer
  • Styring og overvågning
  • Energioptimering

Kontakt os

Ring eller mail os, så hjælper vi dig. Du kan også kontakte os ved at udfylde nedenstående kontaktformular.