El-installationer

Bravida installerer og servicerer alle typer af el-installationer – store som små - uanset om det er i kontorer, boliger, hospitaler, industrianlæg eller store infrastrukturprojekter.

Vi installerer både el-løsninger i eksisterende bygninger, og i forbindelse med nye projekter. Vi kan hjælpe med alle former for installationer af elektriske løsninger. Det kan være belysning i bygninger, store som små, udendørs belysning i boligområder og parker, eller belysning i vejtunneler. Men el er meget mere end belysning. Inden for Bravidas teknikområde el hjælper vi med alt fra alarm- og sikkerhedssystemer til højspænding og koblingsudstyr/nødstrøm.

el.service.jpgSøger du en virksomhed, som kan levere el-installationer til dit projekt? Så kontakt dit lokale Bravidakontor, hvor en elektriker står klar til at hjælpe dig. Bravida deltager gerne i udarbejdelsen af forslag til netop dit projekt, og vi kan engagere os helt fra design- og projekteringsfasen.

Hos Bravida har vi elektrikere inden for mange forskellige kompetenceområder, og vi kan derfor hjælpe vores kunder med alle former for opgaver. Vi har egnede el-løsninger hvad enten der er tale om installationer i et etagebyggeri, et stort infrastrukturprojekt, en svømmehal eller en lufthavn. Intet projekt er for småt eller for stort. Bravida leverer til alle projekter.

Bravida installerer alt det, der hører ind under el-området. Vi kan f.eks. udføre installationer af telekommunikation, data og fiber. Vi monterer og tilkobler både alarmsystemer og forskellige former for overvågningsløsninger. Vi er specialister i el-systemer til industrier, og vi skaber helhedsløsninger, som får alle funktioner i bygningen til at spille sammen, hvilket resulterer i en bæredygtig og energieffektiv løsning.

De el-afdelinger i Bravida, som arbejder med installation, kan hjælpe dig med elektrikerservices inden for blandt andet:

  • El-installationer
  • Telekommunikation, data og fiber
  • Højspænding
  • Koblingsudstyr/nødstrøm
  • Termografering
  • Alarm- og sikkerhedssystemer
  • Industriinstallationer
  • Styring og overvågning
  • Energioptimering 

Kontakt os

Ring eller mail os, så hjælper vi dig. Du kan også kontakte os ved at udfylde nedenstående kontaktformular.