VVS-Service

Regelmæssig vedligeholdelse kan mindske risikoen for ubehagelige overraskelser og bidrager til at holde vand- og energiforbruget nede. Bravida kan hjælpe med alle former for VVS-installationer, store som små, og tager sig gerne af reparationer, når det er nødvendigt.

Bravidas VVS-montører er professionelle inden for alt, der har med varme og sanitet at gøre. Vi arbejder med service, vedligeholdelse og gennemgang af dine rørsystemer, uanset om de er i en mindre bygning eller en stor industrivirksomhed. Vores VVS-folk klarer alt fra køkkenarmaturer og vandlåse til tilslutning af vand og afløb. VVS handler om meget mere end rør, vand og sanitetsløsninger, og Bravida har omfattende kompetencer og stor erfaring, og vores fagfolk kan hjælpe til med alt inden for VVS.

vs.service.jpgOmrådet varme omfatter også køling, og Bravida arbejder med blandt andet understationer til varme- og køleanlæg. Vi hjælper dig, uanset om varmekilden er fjernvarme, jordvarme eller fossile brændstoffer. Desuden har vi lang erfaring med gasarbejde og kan hjælpe med det meste inden for det område.

Det kan også påvirke energiforbruget at gennemgå, vedligeholde og forbedre sine forskellige rørinstallationer. Vi arbejder meget med energioptimering, og vil eksempelvis kunne gennemgå og give forslag til løsninger, som kan energioptimere netop din bygning. Du har måske allerede gennemgået energiforbruget, og er på udkig efter forebyggende vedligeholdelsesarbejde på dine forskellige VVS-løsninger, så kan en serviceaftale med en af vores afdelinger være aktuelt. Vi arbejder både lokalt, landsdækkende og internationalt.

Kontakt en af vores VVS-afdelinger, hvis du vil høre mere om, hvordan vores services kan hjælpe dig og dine rørinstallationer.

Bravidas VVS-afdelinger kan hjælpe dig med blandt andet:

  • Varme/køling
  • Sanitet
  • Vand
  • Understationer
  • Gas
  • Certificeret svejsning
  • Energioptimering