Denne hjemmeside benytter cookies for at forbedre oplevelsen for den besøgende. Læs mere her.

Velkommen til klimaneutral levering af serviceydelser

Vidste du, at bygninger udgør en betydelig del af verdens CO2-udledning? Derfor er regelmæssig service og energioptimering afgørende for, hvor stort et klimaaftryk din bygning sætter. Formålet med GreenHub er at hjælpe dig og din virksomhed med at reducere jeres klimaaftryk.

For at du kan nå dine og virksomhedens klimamål, tænker vi ikke kun på, hvordan vi forbedrer dine bygningers klimaaftryk, men også på hvordan vi bedst kan hjælpe dig på anden vis. Du sætter måske også pris på hurtig levering, og at materialerne, vi bruger, er bæredygtige produkter efter godkendte standarder. Med GreenHub får du hele pakken - nogle gange skal det bare være nemt!

 

GreenHub - en af ​​vores største satsninger inden for bæredygtighed

GreenHub er en af ​​vores største grønne investeringer inden for serviceområdet. Med vores nye koncept ønsker vi at nå nye kunder, men også at møde vores eksisterende på en helt ny måde. Det reducerer både vores egne og vores kunders klimaaftryk. GreenHub er en bæredygtig investering!

GreenHub-konceptet blev startet i Oslo i Region Service-afdelingen for omkring ni måneder siden. Det var en succeshistorie, og siden dengang har de hjulpet et stigende antal kunder med at reducere deres klimaaftryk. For nylig har de også for udvidet og åbnet i Bergen.
Læs mere om GreenHub Norge her

Vores tilbud

Bravida tilbyder komplet service til din bygning eller anlæg. Og dig, der er i København eller Aarhus, har mulighed for at få serviceydelser leveret og udført med udgangspunkt i en bæredygtig og cirkulær filosofi. GreenHub er også tilgængelig i Stockholm, Göteborg, Helsinki, Oslo og Bergen.