Bravida Way – vores forretningsmodel

Bravida er en stor virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele Norden. Vores forretningsmodel er baseret på at arbejde som ÉN virksomhed: Vi har samme kultur, arbejdsmetoder og strategier i alle afdelinger. Sammen skaber vi det bedste kundetilbud på markedet. Vi kalder det Bravida Way.

imagemrtmh.png

Bravida har over 300 afdelinger i Norden, og koncernens rentabilitet afhænger af, hvordan afdelingerne klarer sig. Grundlaget for succes er Bravida Way: Vi arbejder sammen som ÉN virksomhed med en fælles kultur og strategi. Alle afdelinger følger Bravidas fælles arbejdsmetoder, systemer og værktøjer.

Hver lokale afdeling har sit eget speciale – men som kunde møder du den samme Bravida i hele Norden. Et tæt samarbejde afdelingerne imellem – både på stedet og i Bravida – gør, at vi kan tilbyde en totalløsning til dig som kunde.

Når alle følger samme fremgangsmåde, sparer vi tid og penge i den enkelte afdeling – og det gør det nemmere for kunden at arbejde med Bravida. Derudover nyder vi godt af stordriftsfordele.

Grundlaget for rentabel vækst

Vi ved, at Bravida Way fungerer. En afdeling, der mestrer Bravida Way, fokuserer altid på opgaver med god avance, samtidig med at den har styr på omkostningerne. Afdelinger, der har styr på rentabiliteten, kan fokusere på vækst.

ISO-certificering

Bravidas ledelsessystem for koncernen, Bravida Way, integrerer kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøledelse i vores arbejdsmetoder. Bravida Way benyttes af stort set alle afdelinger i de lande, hvor vi opererer.

Bravida Way er certificeret i henhold til ISO-standarderne for kvalitet og miljø i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark omfatter certificeringen også arbejdsmiljøforhold. Vores finske afdeling følger Bravida Way og har på landsplan for nyligt vedtaget at påbegynde certificering i henhold til alle tre standarder.

Sådan møder vi kunden

Bravida Way karta 1.png

➀ Vi møder kunden lokalt – som ÉN virksomhed

Det er på det lokale marked, at vi opsøger og møder vores kunder. Med Bravidas fælles kultur, arbejdsmetoder og strategi skaber hver afdeling det bedste kundetilbud på markedet – og en rentabel forretning.

➁ Fælles kultur

Sammen er vi Bravida. Vi har den samme kultur, værdier og lederskab i hele virksomheden.

➂ Fælles arbejdsmetoder og værktøjer

Hos Bravida udvikler vi fælles arbejdsmetoder og værktøjer, som alle afdelinger benytter til at drive og udbygge deres forretning.

➃ Fælles strategi

En leders vigtigste opgave er at realisere Bravidas strategi. Hver afdeling arbejder aktivt på at skabe det bedste kundetilbud, det bedste team, en effektiv produktion og en bæredygtig virksomhed.