Denne hjemmeside benytter cookies for at forbedre oplevelsen for den besøgende. Læs mere her.

Job og karriere

I Bravida er vi førende inden for el, VVS, ventilation og meget mere. Kunne du tænke dig at blive en af os? Så er du kommet til det rigtige sted.

Lærling

Er du interesseret i at blive lærling i Bravida, så kontakt den lokale Bravidaafdeling nær dig.

Traineeprogram

Er du ingeniør, maskinmester eller installatør? Er du interesseret i installationsbranchen? Hos Bravida kan du få en flyvende start på din karriere.

Nyheder

Læs mere

Samarbejde mellem Bravida og Heimstaden Danmark skal sikre ladestandere til beboere over hele landet

Bravida Danmark har indgået en aftale med Heimstaden Danmark om udrulning af ladestandere til beboerne i en stor del af deres ejendomme. De første ladestandere står klar til brug i januar 2022.

Bravida køber solcellevirksomhed

Bravidas mål er at være førende i branchen inden for klimavenlige energiløsninger. Som led i det langsigtede arbejde for et mere grønt kundetilbud køber Bravida nu 60 % af aktierne i Viva Energi A/S.

Bravida styrker tilstedeværelsen i Horsens – køber aktiviteterne i ventilationsvirksomheden Rotovent A/S

Bravida Danmark A/S har indgået aftale om køb af aktiviteterne i ventilationsvirksomheden Rotovent A/S. Med købet styrker Bravida tilstedeværelsen i Horsens og omegn med kompetencer inden for alle...

Stigende serviceomsætning og stærk ordreindgang

Bravida-koncernen har i dag offentliggjort kvartalsrapport 3, 2021. Resultatet for Bravida Danmark kan læses i denne pressemeddelelse.