Byg en bæredygtig fremtid sammen med os

Verden går mod en mere bæredygtig fremtid, og Bravida er på forkant. Vi designer, installerer og vedligeholder intelligente tekniske løsninger til energieffektive bygninger. Bravida tilbyder en række spændende karrierer inden for alle kompetenceniveauer. Udforsk dine muligheder og vær med til at bygge en smartere og grønnere fremtid.

Sådan kommer du ind i installationsbranchen

Har du en teknisk interesse, er der mange gode grunde til at overveje en fremtid i installationsbranchen. Fremtidsudsigterne er lyse med spændende muligheder for personlig udvikling. Der er mange veje ind i installationsbranchen. Allerede i gymnasiet kan du vælge en erhvervsuddannelse. Har du så lyst til at arbejde som projektleder, serviceleder eller ingeniør i branchen, læser du videre efter gymnasiet. Det er almindeligt, at du arbejder nogle år, før du beslutter dig for at læse videre. Du kan selvfølgelig også have fundet din tekniske passion senere i livet. I det tilfælde kan du tage erhvervsuddannelsen som voksenlærling. Voksenlærlinge modtager voksenløn, så man under uddannelsen trygt kan få hverdagen til at hænge sammen.

Bravidas tekniker under en genomgång på en arbetsplats

Karriereskift

Tag en meningsfuld karrierevej som VVS-montør, elektriker, ventilationsmontør eller en af ​​vores andre roller. Her kombineres praktik med kreativ problemløsning for positivt at påvirke menneskers hverdag. Den mest almindelige måde at skifte til en karriere inden for installation eller service er at tage en teknisk erhvervsuddannelse, der kan tilpasses ud fra din alder og baggrund. Du kan også tage AMU-kurser, både for at få tekniske certificeringer og lære nyt.

Fortsæt studierne

Ønsker du at læse videre, er der flere uddannelser at vælge imellem, samt skoler eller universiteter, der tilbyder uddannelser som ingeniør, maskinmester, installatør og andre videregående uddannelser.

Hvordan starter jeg?

For at finde ud af mere om, hvordan du kan uddanne dig og finde en vej ind i vores branche, anbefaler vi, at du besøger: https://www.ug.dk/ som er den danske uddannelsesguide.  

Lærling

Er du interesseret i at blive lærling? Hos Bravida kan du lære jobbet af erfarne fagfolk. Vi byder lærlinge velkommen i hele Danmark. Lærlinge er vigtige for os – mange af vores dygtigste montører startede som lærlinge hos Bravida. Hvis det lyder som noget for dig, så bliv en del af holdet hos Bravida!

Bliv lærling hos Bravida

Eksamensprojekt eller praktikophold

Et eksamensprojekt eller et praktikophold er en god mulighed for dig til at se, hvordan det er at arbejde hos Bravida – og for os til at lære dig at kende. Har du en idé eller et tema til et eksamensprojekt, eller er du interesseret i at finde ud af, hvordan det er at arbejde i virkeligheden?

Kontakt nærmeste Bravidaafdeling

Nordic Trainee Program

Nordic Trainee Programme (NTP) er Bravidas nordiske traineeprogram, som giver nyuddannede ingeniører og maskinmestre mulighed for at lære installationsbranchen fra bunden. Måske kan netop du blive en af Bravidas fremtidige ledere og specialister? Løs mere om programmet her!

Nordic Trainee Program