Sundhed og sikkerhed

Hos Bravida skal alle medarbejdere kunne møde sunde og friske den næste arbejdsdag. Det skal være sundt og sikkert at arbejde hos os. Derfor arbejder vi systematisk med sundhed og sikkerhed.

I vores branche er arbejdsmiljø et spørgsmål, der skal tages meget alvorligt. Det gør vi ved at prioritere ressourcer, systemer og hjælpemidler til sundhedsfremmende og skadesforebyggende arbejde.

Bravida har en nulvision for arbejdsskader: Ingen medarbejder i Bravida skal rammes af fysisk eller psykisk sygdom på grund af sit arbejde. Vi, der arbejder hos Bravida, har et fælles ansvar for at bidrage til et behageligt og sikkert arbejdsmiljø på alle Bravidas arbejdspladser. For at opnå dette kræves følgende:

  • Kompetencer: Vi evaluerer kompetencer inden for sundhed og sikkerhed, og uddanner vores ledere og medarbejdere.
  • Balance: Vi ønsker, at vores medarbejdere har en god balance mellem arbejde og fritid.
  • Inddragelse: Vi arbejder for inddragelse i planlægningen og tilbagemelding om resultaterne. Medarbejderne inddrages også i sundheds- og sikkerhedsarbejdet gennem vores app til rapportering af risici og forslag til forbedringer.
  • Arbejdsmiljørepræsentanter: Medarbejdere, der brænder ekstra meget for arbejdsmiljø, kan blandt andet engagere sig som arbejdsmiljørepræsentant.

Ledige stillinger

Kunne du tænke dig at blive en del af Bravida? Se vores ledige jobs og send en ansøgning.