Kontaktinformation

adresse

Adelvej 36, Taulov
7000 Fredericia

E-mail

kolding@bravida.dk

Telefon

+45 7630 1992

Taulov

VVS firma Taulov, Elektriker Taulov & Ventilation Taulov

Står du overfor at skulle have løst en opgave indenfor el, ventilation eller VVS i Taulov og omegn, står vi hos Bravida parat til at varetage opgaven for dig. Bravida er en kvalitetsbevidst virksomhed med mange års erfaring indenfor VVS, el og ventilation i Taulov – og vi står parat til at varetage alle typer af opgaver indenfor ventilation, VVS og el-faget både for privatpersoner, boligforeninger, virksomheder samt institutioner i området omkring Fredericia.

Kyndig og professionel rådgivning

I forbindelse med de fleste typer af opgaver indenfor ventilation, el og VVS-arbejde kan det være en god idé at sørge for at rådføre sig med en erfaren fagmand, som kan bistå med kompetent rådgivning, som sikrer det bedste resultat. Hos Bravida kombinerer vi den store virksomheds ressourcer med den lokale tilstedeværelse og nærhed, hvilket samlet set er med til at sikre dig en god og professionel oplevelse – hver gang.

Ventilation, VVS og el i Taulov – kontakt os og hør nærmere

Står du overfor at skulle have løst en opgave indenfor el, VVS eller ventilation i Taulov eller omegn, er du mere end velkommen til at ringe os på +45 7630 1992 til en uforpligtende dialog om mulighederne.

VVS

Kontaktpersoner

Keld Jørgensen Afdelingschef
Lars Dahl Neumann Afdelingsleder - VVS service
Kristian Karlsen Afdelingsleder - VVS anlæg

El

Kontaktpersoner

Peter Renner Nehrkorn Afdelingschef

Ventilation

Kontaktpersoner

Dorthe Hougaard Afdelingschef
Claus Johannessen Serviceleder - Ventilation - Ventilation

Bygningsautomatik

Kontaktpersoner

Michael Korsbæk Servicechef - Bygningsautomatik
Michael Østerbro Afdelingsleder