Implementering af sikkerhedsplatformen, WinGuard

Bravida Fire & Security udskifter og servicerer ABA-anlæg og implementerer sikkerhedsplatformen WinGuard på Nordsjællands Hospitaler i Hillerød og Frederikssund.

Winguard_Webcase_02.jpgMontører fra Bravida har deres faste gang på Nordsjællands Hospitaler bl.a. i forbindelse med serviceeftersyn og en totaludskiftning af hospitalets brandalarmeringscentraler. Senest har man integreret systemerne i én intelligent sikkerhedsplatform, WinGuard, der letter håndteringen af systemerne med maksimal sikkerhed.

Opgaven

Bravida Fire & Security har i en længere periode moderniseret brandalarmeringssystemet på Nordsjællands Hospitaler ved at udskifte udtjente ABA-centraler med nye BRA5000 centraler. I alt skal der udskiftes tolv centraler i Hillerød og en i Frederikssund. For at styre og overvåge det komplekse system mest effektivt har Nordsjællands Hospitaler brug for en løsning, der kan samle centralerne i ét samlet interface uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Løsningen

Nordsjællands Hospitaler valgte WinGuard fra Bravida til denne opgave, og siden 2014 har Bravidas teknikere arbejdet på at udvikle og implementere systemet, så det matcher hospitalets specifikke ønsker og behov. WinGuard kan samle alle typer af bygningssystemer i én samlet sikkerhedsplatform. Det letter håndteringen af systemerne uden at gå på kompromis med sikkerheden og styrker samtidig mulighederne for effektiv drift og energioptimering. WinGuard er med 1500 succesfulde projekter verden over gennemtestet og kan interagere med alle sikringssystemer – uanset fabrikat.

Resultatet

”Vi har samarbejdet med Bravida i mange år, og er godt tilfredse med samarbejdet. I forbindelse med implementeringen af Winguard har de lyttet til os, og vi har således været meget involveret i udviklingen af den endelige løsning. Grundet anlæggets størrelse har det været en længevarende og kompliceret affære. Af samme grund har der været naturlige indkøringsproblemer, men de er løst nu. Det blev bevist, da der i april måned udbrød brand på hospitalet med kraftig røgudvikling. Her gjorde WinGuard det muligt at følge udviklingen centralt både for os og brandfolkene, så vi konstant havde overblik over situationen. Efterfølgende sikrede systemet, at vi let kunne leve op til kravene om rapportering og dokumentation.”

Teknisk systemansvarlig Frank Hofman Johnsen, Nordsjællands Hospitaler

Klik her for at downloade casenInfografik_Winguard.jpg